Steeds de lekkerste hapjes en broodjes voor elke receptie, babyborrel, personeelsfeest,… Wij leveren gratis in de … tapa-broodjes. info & co. contact. contact.


ONS VERHAAL

Lekker sinds 2002 


Een broodjeszaak openen, evident is het niet. Bij onze start in 2002 trokken we resoluut de kaart van dagverse producten met een duidelijke focus op kwaliteit. Om het half uur rollen er verse broodjes uit de oven, onze smeersalades worden in het eigen atelier bereid, net als de basilicumpesto en de tapenade van zongedroogde tomaten. En dat we voor onze gehaktballen enkel het beste gehakt gebruiken is niet minder dan vanzelfsprekend. Kwaliteit moet je proeven! 

 

In 2006 voegden we onze gerenommeerde tapa-broodjes toe aan ons reeds indrukwekkende assortiment. De verscheidenheid van deze feestelijke broodjes maakt dat ze zowel op een vergadering, een receptie of een feest vlot over de tongen gaan. Geen dorp in Vlaanderen waar we deze smaakbommetjes nog niet geleverd hebben.

Meer dan broodjes alleen


Traditiegetrouw zetten we elk jaar tijdens het aspergeseizoen ‘onze formateur’ op de kaart. Dit Waldkornbroodje met salsa van verse asperges uit Kasterlee, Ardeense ham, Parmezaanse kaas, aspergescheuten, rucola & pesto van peterselie en zongedroogde tomaten werd in 2007 verkozen tot het op één na lekkerste broodje van België. 


Het overdonderende succes van onze tapa-broodjes lag direct aan de basis van de oprichting van zusterbedrijf Hapjes & Co in 2010. Het concept werd herbekeken, de formule van prijsberekening bijgeschaafd en sindsdien maakt u zelf de keuze uit het uitgebreide gamma hapjes en feestelijke broodjes op onze website. Een revolutionaire tool rekent à la minute uit voor hoeveel personen je reeds besteld hebt en geeft ook de uiteindelijke prijs mee. Zo komt u nooit voor onaangename verrassingen te staan.

Fingerfood Truck


Dankzij de liefde voor mooie auto’s en heerlijk eten rijdt onze eigenste Fingerfood Truck sinds 2014 over Vlaamse wegen. We tekenen present op ’s lands fijnste foodtruck festivals, kleuren bedrijfsfeesten en recepties met onze mobiele keuken en bolden zelfs tot in Nederland en Duitsland om er de mensen te laten genieten van ons culinair getinte streetfood. De ideale keuze voor elke gelegenheid. 


Door onze aanwezigheid op de vele foodtruck festivals rijpte in 2015 het idee een eigen Streetfood Festival op poten te zetten. Een uniek concept waar wij in 1 grote truck een volledig spektakel aanbieden, het lekkerste streetfood en de origineelste dranken aangevuld met vintage feestmeubilair en muziek. Vanaf 2016 trekken we ons Fingerfood Festival de baan op, u kunt nu reeds reserveren. 


Geen idee wat de toekomst verder brengt, maar één ding is zeker. Als we iets doen, dan doen we het direct goed!