Steeds de lekkerste hapjes en broodjes voor elke receptie, babyborrel, personeelsfeest,… Wij leveren gratis in de … tapa-broodjes. info & co. contact. contact.


Referenties

Een succesvolle broodjeszaak, een uniek cateringbedrijf, onze hippe Fingerfood Truck en het Streetfood Festival concept in opstart… er staan ons ongetwijfeld nog mooie zaken te wachten. Als ze al half zo mooi zijn als de samenwerkingen uit het verleden, dan tekenen we direct. Hierbij een kleine lofzang.

The Jane van sergio herman 

Voor tv opnames van het programma Masterchef Nederland in de culinaire tempel van Sergio Herman en Nick Bril werd er beroep gedaan op Hapjes & Co om een luxe lunch te voorzien. Niet minder dan een eer!

Wijnegem Shopping Centre

Hier werd de hoogste indoor kerstboom van Europa aan de pers voorgesteld waarna we al de winkeluitbaters – en dat zijn er nogal wat – mochten voorzien van bubbels, ambachtelijk appelsap & onze gekende tapa-broodjes.

De Ommegang van de Hegge in Poederle 

Op een groot evenement dat eens om de 25 jaar plaatsvindt mocht Hapjes & Co niet ontbreken. Catering, feestmeubilair en 320 gelukkige VIPS waaronder onze Minister-President.

Woestijnvis Party Antwerpen

Toen de film Loft de kaap van 1 miljoen bezoekers overschreed organiseerde Woestijnvis een receptie voor de volledige cast in het Felixpakhuis te Antwerpen. Die avond vielen er uiteraard geen doden.

Doctoraatsverdediging

Op regelmatige basis verzorgen wij de receptie aansluitend op een doctoraatsverdedigingen, zowel aan de aula van Gent of in het kasteel van Arenberg te Leuven.

Kreatos Party Antwerpen 

Al verschillende jaren zitten zo’n 400 kappers en kapsters voor dit event in onze stoel te genieten van verschillende lekkere hapjes & receptiebroodjes.

Shiplink Antwerpen

Een gerenommeerde beurs voor havenbedrijven waar we de meer dan 800 gasten en standhouders al verschillende malen onze originele tapa-broodjes hebben voorgeschoteld.


MIA’s

In 2015 was de catering op de MIA’s in handen van Hapjes & Co. De 1000 aanwezige VIP gasten in de AED studio’s te lint mochten er genieten van het lekkerste fingerfood.

Oiltanking Antwerpen

Een receptie met warme en koude hapjes, aangevuld met een soepbuffet voor 150 personen. Plaats van gebeuren, de buskruitbunker uit 1800 in het mooie dorpje Lillo.
Vlaanderen Vakantieland: 

Onder de naam ‘Cuisine Kristien’ doorkruiste onze Fingerfood Truck gedurende 8 afleveringen gans Vlaanderen om verschillende streekproducten te promoten. Enkele chefs van Jong Keukengeweld zorgden voor de culinaire ondersteuning.

Personeelsfeest O.P.Z Geel 

400 personeelsleden van hapjes & broodjes voorzien, een succes! Reggae Geel 

Onze Fingerfood Truck tekende in 2014 present op het grootste Reggae festival van Europa. Ongetwijfeld de meest relaxe werkervaring tot nu toe. Bekijk hier de foto’s! 

Cinéfestival Herentals

Voor de 200 vips op dit festival hebben wij een ruim assortiment warme en koude hapjes voorzien.

Cobra deluxe Lichtaart

In de legendarische discotheek Cobra te Lichtaart worden tegenwoordig al even legendarische huwelijksfeesten gegeven. De catering verzorgen wij.

Café Costume

Onze Fingerfood Truck mochten we inmiddels al ettelijke keren in Antwerpen voor de deur van Café Costume parkeren. Voor een hip en stijlvol maatpak de place to be.


Een verdere bloemlezing uit ons klantenbestand


 Coca Cola Brussel – Spotify Belgium NV – Colruyt Halle – K.B.C. Brussel – NMBS Brussel (directievergadering)  – Antwerp Ship Repair  –  Infrabel Antwerpen – Bayer Diegem  – De Lijn Antwerpen  – Stadsbestuur Antwerpen, Brussel, Turnhout, Mechelen, …  – A.C.W Kempen  – Greenpeace Brussel – Lucky Productions Vilvoorde – Studio 100 Schelle – V.D.A.B. Brussel – Dexia Brussel – Van Gansewinkel – Bobbejaanland Lichtaart – I.N.G. – Kreatos Vlaanderen – Honda Center Wilrijk – Movetis Turnhout – O.P.Z Geel – C.M. Turnhout – Mars Belgium – Amerikaanse Ambassade Brussel – Voka – Unizo – Vlaamse Landmaatschappij – O.C.M.W. Brussel, Herentals, Antwerpen, Turnhout,…-  UCB Brussel – Harley Davidson Club Belgium – De Warande Turnhout – XIOS Hogeschool Limburg – De Orde van Advocaten Turnhout – Deutsche Bank AG Brussels – Play Out – Café 

Costume Antwerpen –  …